26 d'abril de 2024

Tarda de comiats a l'últim ple ordinari de la legislatura

Un bon nombre de regidors i regidores van fer acte de presència a la seva última sessió al consistori

elter.net 22 de maig de 2019 a les 19:13
Foto dels 21 regidors i regidores després de l'últim ple | elter.net

El ple ordinari de l’Ajuntament de Manlleu celebrat aquest dimarts al vespre va ser l’últim de la present legislatura i també el darrer per alguns dels regidors i regidores presents al consistori des del 2015. En concret, són sis els que segur que no continuaran i d’altres, com els de la CUP, que ocupen els últims llocs de les noves llistes.


El d’aquest dimarts va ser un dels plens més curts i menys tensos dels últims mesos a l’Ajuntament. Era l’últim de la present legislatura, encara que al juny se’n farà un de molt breu per aprovar l’acte de la sessió anterior, i per alguns dels regidors i regidores va ser el darrer de la seva trajectòria política a Manlleu. Maite Gallifa, regidora no adscrita, va ser la primera a acomiadar-se i la va seguir Marta Alsina, d’Esquerra, Miquel Sánchez, d’Iniciativa i Benjamí Nieto i Isabel Casadevall, del PDeCAT, aquesta última amb un emotiu discurs.


Laura Generó i Ismael Dot, de la CUP Manlleu, també s’acomiaden, ja que són els darrers números de la llista independentista de cara les eleccions de diumenge, com tampoc seguirà al consistori Ramon Soldevila, del PDeCAT. La resta de regidors i regidores sí que formen part de les noves llistes dels partits i els tornarem a veure a la sala de sessions la pròxima legislatura si els ciutadans i les ciutadanes de Manlleu així ho decideixen aquest diumenge a les urnes.

Etiquetes:
Política Municipal