24 d'abril de 2024

El Síndic de Greuges signa un conveni amb SOREA per millorar l'atenció a l'usuari

El principal objectiu és impulsar la col·laboració en matèria de sol·licitud d'informació i reclamacions

elter.net 23 de maig de 2019 a les 17:29
Moment de signatura de l'acord | Aj. Manlleu

El Síndic Municipal de Greuges de Manlleu i SOREA, empresa que gestiona el servei municipal d’aigües al municipi, han signat aquesta setmana un conveni que permetrà disposar d’un sistema més clar i eficaç per gestionar les queixes o problemes que puguin tenir els usuaris o les usuàries amb el servei d’aigua.


Josep Maria Anglada, Síndic de Greuges Municipal i l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, van signar aquest conveni de col·laboració amb el Gerent de Concessions de SOREA, Josep Maria Montserrat, i amb el Defensor del Client d’Agbar, Sergi Sanchís, per tal d’establir un sistema més àgil de gestió a l’hora de donar una millor resposta a les queixes dels usuaris.


En l’actuació del Síndic de continuar defensant els drets fonamentals dels veïns i veïnes del municipi, i tot seguint el criteri de SOREA de crear canals de relació amb les administracions públiques per tal de millorar els serveis i les activitats prestades per la companyia, ambdues parts van signar un marc de coordinació. L’objectiu és impulsar una col·laboració en matèria de sol·licitud d’informació i reclamacions presentades per clients de SOREA, dins l’àmbit geogràfic de Manlleu, al Síndic.


A partir d’ara, quan les persones, titulars de pòlisses de subministrament d’aigua, presentin al Síndic local reclamacions relacionades amb el servei d’abastament d’aigua prestat per SOREA al municipi de Manlleu, el Síndic farà avinent la reclamació rebuda al Defensor del Client d’Agbar, qui n’haurà de justificar immediatament la recepció d’aquesta. El Defensor del Client haurà de donar resposta al Síndic en un termini de 10 dies hàbils, llevat de queixes derivades d’avaries, que s’hauran de contestar  en un termini màxim de 48 hores.

Etiquetes:
Societat