25 d'abril de 2024

Ràdio Manlleu emetrà diumenge un programa especial amb motiu de les eleccions

Durant el dia a elter.net es farà un minut a minut i al vespre coneixerem i analitzarem els resultats amb protagonistes

elter.net 24 de maig de 2019 a les 18:40
El programa especial començarà a les 20h | elter.net

Aquest pròxim diumenge 26 de maig, prop de 13.000 manlleuencs i manlleuenques estan cridats a les urnes i Ràdio Manlleu, quan acabi la jornada electoral, emetrà un programa especial per conèixer els resultats de les eleccions, parlar amb protagonistes i analitzar com quedarà el panorama polític a la ciutat.


El programa començarà a les 20h i s’acabarà una vegada es coneguin els resultats i s’hagin conegut les reaccions dels protagonistes. La tertúlia estarà moderada per Raimon Roma i el Síndic de Greuges de Manlleu, Josep Maria Anglada i Marc Riera, en seran els tertulians. A peu de carrer i de col·legis electorals hi haurà en David Osa, en Guillem Moral i l’Albert Vilella. Tot plegat per apropar a la ciutadania l’última hora i el transcurs de la jornada electoral de Manlleu.


A més sabrem, a mesura que avanci l’escrutini, com es repartiran els regidors i les regidores en funció dels vots obtinguts de cada partit. També coneixerem els resultats a Manlleu de les eleccions europees. Tot plegat, més de tres hores de ràdio en directe per portar als oients de Ràdio Manlleu tota la informació de la nit electoral d’aquest diumenge 26 de maig.

Etiquetes:
Política Municipal