El CP Manlleu no pot amb el Palau i deixa escapar l'OK Lliga (7-5)

Les manlleuenques han sucumbit davant la seva bèstia negra i no poden aconseguir el seu primer títol

elter.net 26 de maig de 2019 a les 14:29
El CP Manlleu tanca una temporada en blanc | elter.net

El CP Manlleu no ha pogut superar el Palau a l’última jornada de l’OK Lliga. El partit decidia el campió de lliga d’aquesta temporada, que finalment s’ha adjudicat el conjunt vallesà en un partit boig i on el Manlleu no ha deixat de competir en cap moment.

Era important avançar-se al marcador i el Manlleu ho ha aconseguit. Laura Barcons, al minut 4, aprofitava una jugada embolicada dins l’àrea per, amb suspens, avançar el seu equip a l’electrònic. Millor no podien començar les coses per l’equip d’Arnau Casanovas que, no obstant això, veia com l’alegria durava ben poc. Poc més d’un minut després, la local Puigdueta desviava un xut llunyà per empatar novament l’enfrontament.

El ritme dels primers sis minuts del partit ha estat frenètic i era el Palau l’equip que arribava amb més facilitats a la porteria d’Uxue. La portera basca, precisament, aturava una falta directa a Florensa quan pitjor ho estaven passant les manlleuenques i la mateixa jugadora local estavellava la pilota al travesser pocs instants després.  La més clara pel Manlleu en aquests minuts de patiment la tenia “Peke”, però la portera Vicente aturava l’u contra u.

El moment crític del partit ha arribat a set minuts pel descans. Ferrón, amb dos gols en un minut, ha fet el segon i el tercer gol del Palau deixant molt coll amunt el títol pel CP Manlleu. Les vallesanes estaven sent superiors a la pista i així ho plasmaven, també, a l’electrònic.

Després d’una primera part més aviat dolenta, el segon temps començava bé pels interessos del Manlleu. Raquel Bernadas, als 40 segons de joc, anotava el 3 a 2 i tornava a posar el Manlleu dins la final per aconseguir l’OK Lliga. Però la rèplica del Palau no es tornava a fer esperar. Fontdeglòria, després d’una magnífica jugada del seu equip, tornava a posar els dos gols d’avantatge al marcador a favor de les vallesanes. I en un altre contraatac letal, el Palau que sentenciava el partit i la lliga. Busquets superava Uxue i deixava el partit gairebé vist per sentència.

El Manlleu reaccionava i treia l’orgull per acostar-se una mica al marcador. Anna Casarramona, a deu minuts pel final, marcava el tercer gol del seu equip i posar una mica d’emoció a un partit que es tornava boig. El Palau tornava a marcar, el 6 a 3, però ràpidament Casarramona feia el 6 a 4. Després d’uns minuts d’incertesa i on el Manlleu mostrava orgull per aixecar la situació, arribava l’estocada definitiva amb el setè gol local obra de Vane des del punt de penal, amb només 5 minuts per disputar-se.

Amb el CP Manlleu jugant amb cinc jugadores a pista, Casarramona feia el seu tercer gol del partit que només servia per maquillar el marcador, que ha acabat sent de 7 a 5 favorable al Palau.