25 d'abril de 2024

Àlex Garrido guanya amb claredat les eleccions

Som Identitaris entra al consistori i Ciutadans i Manlleu en Comú queden fora

elter.net 26 de maig de 2019 a les 23:44
Els membres d'ERC celebran la victòria

Esquerra Republicana de Catalunya torna a ser el partit més votat a Manlleu, amb un augment de més de 1.000 vots respecte a les anteriors eleccions. Àlex Garrido es va mostrar molt content amb els resultats de la seva formació, que passa de 7 a 9 regidors, i va lamentar l’entrada de Som Identitaris a l'Ajuntament de Manlleu amb un regidor.


La segona força al consistori serà Junts per Manlleu amb un total de 5 regidors (1.696 vots), que ha conservat els 5 escons que Convergència va aconseguir el 2015. Els segueixen a la llista el PSC, que comptarà amb 3 regidors (1.249 vots); la CUP, amb 3 regidors (1.161 vots), perd un escó respecte el 2015. Una de les sorpreses de la nit ha estat Som Identitaris, que comptarà amb un regidor (524 vots) i per tant, tindrà presència a l’Ajuntament. Ciutadans, per contra, no ha obtingut suficients vots i per tant, queda fora, com tampoc tindrà representació Manlleu en Comú Podem.


De la llista d’ERC entren a l’Ajuntament Àlex Garrido, Maria Josep Palomar, Enric Vilaregut, Rafael Cuenca, Eva Font, Eduard Robles, Maria Teresa Anglada, Pere Compte i Maria Carme Bassas. De la llista de la segona força, Junts per Manlleu, entren Arnau Rovira, Lluïsa Bautista, Miquel Gay, Núria Martínez i David Bosch. Del PSC entren Marta Moreta, Antoni Poyato i Estela Vázquez. Per part de la CUP hi entraran Maira Costa, Albert Generó i Flory Martínez. Per últim, Som Identitaris tindrà un regidor a l'Ajuntament, el seu cap de llista Paco Zamnbrana. 


 

Etiquetes:
Política Municipal