24 d'abril de 2024

El CEFS Manlleu es juga a camp neutral l'ascens a Divisió d'Honor

Els d'Alberto Cárdenas es disputaran l'ascens contra el Malgrat en un partit que es podrà seguir a Ràdio Manlleu

elter.net 30 de maig de 2019 a les 19:12
Els manlleuencs, preparats per fer història | CEFS Manlleu

Aquest diumenge, 2 de juny, el primer equip del CEFS Manlleu es juga tota la temporada a un partit. Els manlleuencs, que van finalitzar la lliga a la segona posició, disputaran la promoció d’ascens contra el Malgrat, a partit únic i a camp neutral.


Per molts dels futbolistes de l’equip i per l’entrenador, Alberto Cárdenas, el duel que es jugarà diumenge a Quart (Girona), a les 18h, serà el partit de les seves vides. El rival del CEFS Manlleu serà el Malgrat, segon classificat al grup 1 de Primera Divisió, un grup amb només 8 equips i on els maresmencs han aconseguit 12 victòries i 4 derrotes. Els dos equips es van enfrontar la temporada passada al mateix grup i en els dos partits que van disputar, els manlleuencs van cantar victòria.


Des del CEFS Manlleu han organitzat un autocar que ja és ple per desplaçar-se fins a Quart. Per tant, els jugadors de l’equip, tot i jugar fora de casa, sentiran l’alè dels seus durant tot l’enfrontament, quelcom que ha estat important perquè l’equip hagi arribat fins aquest punt a aquestes alçades de la temporada.


El partit decisiu per l’ascens, en directe a Ràdio Manlleu


El partit es jugarà a Quart i Ràdio Manlleu estarà al costat del CEFS Manlleu. A partir de les 17:45h començarà la retransmissió del partit contra el Malgrat, que es podrà seguir a través del 107 FM o radiomanlleu.cat. Raimon Roma i Eloy Garcia seran els encarregats de retransmetre el duel, mentre que Guillem Expósito, jugador de l’equip però lesionat de llarga durada aportarà els comentaris tècnics.

Etiquetes:
Esports