26 d'abril de 2024

El ManlleuActua fidelitza participants i públic

La tercera edició va finalitzar amb la representació de quatre obres de teatre

elter.net 5 de juny de 2019 a les 10:45
Una de les representacions que es va fer al Teatre Centre | elter.net

El passat cap de setmana, les actuacions teatrals de cinc municipis van culminar la tercera edició del ManlleuActua, que va començar el 21 de maig amb el taller d’escriptura teatral per joves.


Van ser gairebé 100 els actors i les actrius que van  actuar el passat cap de setmana, amb el Teatre Centre com el gran escenari d’aquestes intervencions teatrals. D’entre les obres representades cal destacar el compromís social en la tria dels temes que s’han dut a escena. Algunes d’aquestes obres parlaven sobre la cruesa de la guerra, sobre la violència de gènere o sobre la xenofòbia.


El nombre d’espectadors enguany ha apujat, sobretot a les obres que s’han representat al Teatre Centre. A més, els centres escolars de Manlleu s’han implicat en el certamen i els seus alumnes han participat en les lectures dramatitzades i en el taller d’escriptura, que es va fer a la Biblioteca Municipal.


En total, més de 700 infants i joves van formar part de les activitats organitzades enguany al ManlleuActua i gairebé mig miler d’espectadors van presenciar les obres teatrals del cap de setmana. A més, des de l’organització destaquen que va en augment el nombre de voluntaris i voluntàries, que han participat activament en moltes de les tasques que envoltaven el ManlleuActua.

Etiquetes:
Cultura