26 d'abril de 2024

Manel Sala, l'escollit per entrenar l'AEC Manlleu

L'exdavanter del conjunt manlleuenc afronta la seva primera experiència com a tècnic

elter.net 6 de juny de 2019 a les 12:13
Manel Sala agafarà les regnes del primer equip de l'AEC Manlleu | Raimon Roma

El primer equip de l’AEC Manlleu comença a perfilar la temporada 2019-2020 i el primer a arribar ha estat l’entrenador. Manel Sala serà l’encarregat de dirigir l’equip després que el club no arribés a un acord amb Jordi López, que ha acabat la present temporada, per la renovació.


Manel Sala és un home que es coneix bé la casa. Va ser jugador del club durant cinc temporades, sent el màxim golejador de l’equip i capità els darrers anys. A més, durant aquesta etapa també va entrenar equips del futbol base manlleuencs. Fa dues temporades, Sala va fitxar pel Manresa, equip amb el qual està disputant la promoció d’ascens a Tercera Divisió.


Manel Sala ha acceptat l’oferta del Manlleu i dirigirà per primera vegada un equip. L’entesa entre les parts ha estat ràpida i el Manlleu es va haver de moure de pressa després que no arribessin a bon port les negociacions per renovar Jordi López, que ha acabat la present temporada, per les altes pretensions econòmiques del vallesà.


Pau Franquesa i Isaac Aguilar, els primers a renovar


Amb l’arribada de Manel Sala a la banqueta, el club treballa ara amb la confecció de la plantilla. De moment, els defenses manlleuencs Pau Franquesa i Isaac Aguilar són els dos primers jugadors que continuaran la pròxima temporada. Des del club asseguren que la intenció és que segueixi el gruix de l’actual plantilla, encara que destaquen que cal fer alguns retocs, especialment a la zona atacant.

Etiquetes:
Esports