26 d'abril de 2024

L'Espai Rusiñol acull l'obra «Q33NY... i tu què estaves fent?»

L'actuació gira al voltant de tot el que està relacionat amb el dia 11 de setembre

elter.net 6 de juny de 2019 a les 18:41
L'obra es podrà veure a l'Espai Rusiñol | Cia Enemic Natural

Aquest pròxim dissabte, 8 de juny, a les 21h, l’Espai Rusiñol acull l’espectacle teatral “Q33NY... i tu què estaves fent?”, de la companyia Enemic Natural.


L’obra gira entorn del dia onze de setembre i tot el que està relacionat en aquesta jornada. Els nens i les nenes estan tristos abans de tornar a l’escola i és la Diada Nacional de Catalunya, però hi ha un any que no va ser com els altres. L’onze de setembre de fa 18 anys es va produir un atac terrorista a Nova York que va causar la mort de milers de persones i l’esfondrament de les Torres Bessones. S’havia dit que “Q33NY” podria ser el nom de registre d’un dels avions que es va estavellar a una de les torres i que, aquest codi, amb lletra “Wingdings” al Microsoft Word es traduïa en un missatge antisemita. 


A la sinopsi de l’obra que es podrà veure a l’Espai Rusiñol expliquen que tothom recorda haver vist com, a Nova York, començava una guerra en rigorós directe, advertint al món d’un horror que encara dura i durarà. El preu de l’entrada per veure la funció és de 8 euros pels socis de l’Associació Teatre centre i 10 euros per qui no és soci.

Etiquetes:
Cultura