23 d'abril de 2024

Se celebra a Manlleu la IX Copa Catalana Light-Contact

La competició tindrà tres categories dividides entre mini, infantil i juvenil

elter.net 8 de juny de 2019 a les 10:41
Imatge dels participants d'una edició passada | elter.net

El Hook School Club de Boxa de Manlleu organitza aquest diumenge 9 de juny la novena edició de la Copa Catalan Light-Contact. A les 10 del matí començarà aquesta competició que es celebrarà al Pavelló Municipal d’Esports i que comptarà amb tres categories: mini (fins a 10 anys), infantil (10, 11 i 12 anys) i juvenil (13 i 14 anys).


Tal com el seu nom indica, el Light-Contact és un esport on es realitzen enfrontaments de contacte lleu. Es tracta d’una modalitat del Kick boxing on el guanyador de cada combat es decideix a través d’un sistema de punts. Aquests es concediran tenint en compte la tècnica de cada participant, és a dir, per exemple, com i a on es colpeja al rival.


El Centre Esportiu Hook School, situat al Carrer Vázquez de Mella, és un projecte que es va iniciar el 2003 i que des de llavors s’ha dedicat a la pràctica i promoció de l’esport de contacte. Entre les seves activitats hi trobem la boxa,  el Full-Contact, el Kick Boxing, el judo, el Tai Txi, entre d’altres.


La inscripció per la Copa Catalana de Light-Contact serà de 10 euros per les persones federades a l'OMKE/CEKT (Organizació Mundial Kick Boxing Espanya/Consell Espanyol de Kickboxing, Thaiboxing i esports de contacte) i de 15 per les que no ho estan. El preu de l’entrada serà de 5 euros i hi haurà un sorteig entre el públic.

Etiquetes:
Esports