26 d'abril de 2024

Queden obertes les inscripcions per la Fira Porc i Cervesa 2019

En aquesta edició hi haurà canvis importants de la mà del nou gestor de les empreses participants, Incantis de Girona

elter.net 9 de juny de 2019 a les 09:35
Imatge d'edicions passades de la Fira Porc i Cervesa a la Plaça Fra Bernadí | elter.net

El període per contractar espais per participar en l’edició d’enguany de la Fira Gastronòmica Porc i Cervesa s’ha iniciat aquesta setmana. La fira, que es celebrarà del 4 al 6 d’octubre a la plaça Fra Bernadí, té per objectiu promoure les empreses del sector gastronòmic, de restauració i del comerç local.


En aquesta edició hi haurà canvis importants de la mà del nou gestor de les empreses participants, Incatis de Girona, una empresa referent i experta en l’organització de fires i d’esdeveniments gastronòmics.


La Fira Gastronòmica Porc i Cervesa compta cada any amb més de 50 expositors i empreses, més de 20.000 visitants, dels quals un 55% són de fora de la comarca d’Osona, i més de 30 activitats gastronòmiques que organitzen les mateixes empreses participants, la revista Cuina, l’Associació MAB Manlleu, el Mercat Municipal i l’Ajuntament de Manlleu.


Un 83% de les empreses estan satisfetes d’haver-hi participat i el 96% dels visitants recomanarien la fira als amics i familiars. En aquests moments ja s’està fent la cerca d’empreses participants. Per a més informació es pot consultar la pàgina web oficial de la fira i aquelles empreses interessades poden escriure a porcicervesa@gmail.com.   

Etiquetes:
Cultura