23 d'abril de 2024

Les càmeres de vigilància pel control d'accés de vehicles a la plaça Fra Bernadí ja funcionen

Fora de l'horari de càrrega i descàrrega, només els vehicles autoritzats podran accedir-hi per 15 minuts com a màxim

elter.net 11 de juny de 2019 a les 18:07
Les càmeres controlaran l'accés dels vehicles a la plaça | elter.net

La plaça Fra Bernadí és un espai de vianants, per tant hi està prohibida la circulació excepte per a càrregues i descàrregues dels veïns i veïnes i dels establiments comercials i de restauració que hi estan ubicats, que ho poden fer de dilluns a diumenge de 9 a 12h.


Fora d’aquest horari, només els vehicles autoritzats podran accedir a la plaça, sempre per un temps inferior als 15 minuts. Ja fa uns mesos l’Ajuntament va instal·lar càmeres a l’entrada de la pel carrer Mossèn Guardiet. Aquestes fan un control fotogràfic de l’accés a la plaça fora de la franja autoritzada, i si el vehicle que hi accedeix no està autoritzat serà sancionat. Aquestes càmeres començaran a funcionar la setmana del 17 de juny, emetent notificacions informatives el primer mes, i sancionant a partir del 15 de juliol.


Hi ha diferents tipus d’autoritzacions, per a vehicles de serveis, autoritzacions temporals i puntuals per temes relacionats amb obres, fires o mercats i autoritzacions permanents per a veïns i veïnes de la plaça Fra Bernadí i carrer Mossèn Guardiet, que s’han començat a tramitar aquesta setmana. 


Amb la posada en marxa de les càmeres de videovigilància es vol reduir l’entrada i sortida de vehicles fora de l’horari de lliure accés (de 9 a 12h del matí), millorant la qualitat de l’espai públic i potenciant els desplaçaments a peu.

Etiquetes:
Societat