24 d'abril de 2024

Arriba a Manlleu la XVIII Nocturna Clàssic Ral·li

La prova es disputarà aquest dissabte i hi haurà trams del Mundial

elter.net 12 de juny de 2019 a les 19:48
Durant el dia, els cotxes clàssics es podran veure a Manlleu | Motor Club del Bages

Manlleu acull aquest dissabte, 15 de juny, la XVIII Nocturna Clàssic Ral·li, una competició que comptarà amb vehicles històrics que recorreran trams d’Osona, el Ripollès i el Berguedà.


Tota la prova es disputarà aquest dissabte i els vehicles passaran les verificacions tècniques i administratives a la zona de l’Avinguda de Roma i el Passeig del Puig, on seran aparcats i podran ser vistos en primera persona pels espectadors. Més tard, a les 10h, a la plaça Fra Bernadí, es farà una concentració i un esmorzar popular. Els cotxes romandran a la plaça fins al punt de les 15h, quan es donarà el tret de sortida a la competició. Està previst que a les 22.40h arribi el primer participant novament a Manlleu per, a les 23h, fer l’acte de lliurament de premis.


La competició, organitzada per l’Associació d’Afeccionats als cotxes i motos d’època del Clàssic Motor Club del Bages es farà en carretera oberta i sota la normativa FEVA. A més es comptarà amb trams del Mundial, degut a l’entorn de la comarca d’Osona, que permetran gaudir de valent a tots els participants i els seus vehicles clàssics.

Etiquetes:
Esports