25 d'abril de 2024

Manlleu entrega els premis de recerca per a estudiants de batxillerat  

Enguany els reconeixements s'han repartit entre els projectes presentats pels alumnes del Col·legi La Salle

Albert Vilella 16 de juny de 2019 a les 16:35
Guanyadors i guanyadores del premi de recerca 2019 | elter.net

L’acte de lliurament dels premis als treballs de recerca de batxillerat 2019 es va celebrar el passat divendres 14 de juny a l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu.


En aquesta convocatòria s’hi van presentar un total de 16 treballs, 5 per part de l’Institut Antoni Pous i 11 per part del Col·legi La Salle. Els projectes presentats es van dividir entre tres categories: Humanitats i Ciències Socials, Ciències Experimentals i Tecnologia i Ciutat de Manlleu.


El jurat dels premis estava format per Marc Ordeix, David Osa, Laura Pujadas, Sumia El Bachiri i Ferran Albrich, amb l'assessorament de Toni Camacho. Aquest grup de professionals llicenciats en diferents disciplines, ha estat l’encarregat d’atorgar els reconeixements. En aquesta edició, dos treballs comparteixen ex aequo el premi en la categoria d’Humanitats i Ciències Socials: L’“Autoaprenentatge”, d’Aniol Casassas, que desenvolupa la idea d’aprendre a tocar un instrument a través de l’autoaprenentatge fent ús de les noves tecnologies, i “L’Aiguat de 1940 a Torelló” de Gemma Viñeta, que ha guanyat el premi per la cobertura global dels diversos aspectes relacionats amb un fet tràgic.


En la categoria Ciències Experimentals i Tecnologia, el premi se’l va endur Núria Fabré pel seu treball anomenat “Xocolata (el somriure universal)”, un treball que aprofundeix en els diferents mètodes de fabricació de bombons i altres menges.


Finalment, en la categoria Ciutat de Manlleu, el jurat va seleccionar el treball titulat “Manlleu Educa” de Gemma Madrid Bosch, on es tracta l’evolució històrica de Manlleu relacionada amb l’àmbit educatiu.


Enguany els premis s’han repartit entre els projectes presentats dels estudiants del Col·legi La Salle de Manlleu. Un cop feta l’entrega, els alumnes de l’Escola Municipal de Música van realitzar unes interpretacions que van posar punt final a l’esdeveniment.      

Etiquetes:
Ràdio Manlleu