24 d'abril de 2024

Compartir idees i projectes professionals en anglès

El Lab Manlleu inicia les sessions d'English Network el pròxim 20 de juny

elter.net 17 de juny de 2019 a les 10:31
Les sessions començaran el pròxim 20 de juny | elter.net

El proper dijous 20 de juny, de 8 a 9 del matí, el Lab Manlleu acull la primera sessió de The English Network. Aquest és un format de trobades gratuïtes que tenen com a objectiu que les persones assistents puguin ampliar la seva xarxa de contactes mentre prenen un cafè i agafen confiança parlant en anglès.


Aquestes sessions reformulen una proposta anterior, l’English Lab, en què es donava unes petites píndoles de llengua anglesa que podien servir d’utilitat a persones empresàries i autònomes. El nou format posa l’èmfasi en les relacions entre les persones participants, el networking, per tal d’establir nous contactes per compartir idees i projectes. No obstant això, manté l’afegit de la llengua anglesa com un element atractiu i novedós en aquest tipus de trobades.


Per participar-hi no es requereix cap nivell mínim d’anglès, només ganes de participar-hi i de practicar en un ambient distès. Aquesta és una proposta sorgida de diferents coworkers que treballen al Lab Manlleu i coordinada conjuntament per l’equip de l’OPE Manlleu, qui gestiona l’espai de Coworking. Les trobades es faran un cop al trimestre, sempre de 8 a 9h, un horari pensat per poder desenvolupar la trobada sense trencar el ritme de feina d’aquell dia. L’accés és gratuït i les persones interessades es poden adreçar al Lab Manlleu per inscriure’s o demanar informació.

Etiquetes:
Societat