25 d'abril de 2024

S'inauguren les ampliades instal·lacions del Tac Osona a Manlleu

La remodelació permet millorar l'organització en la producció, un nova aula de formació o més espai de magatzem

elter.net 20 de juny de 2019 a les 11:48
Visita a les instal·lacions de les personalitats presents a la inauguració | Àlex Ávila

Aquest dimecres al migdia es van inaugurar les ampliades instal·lacions del Tac Osona a Manlleu, situades al Carrer Alp, i que han permès, entre d’altres, ampliar el magatzem o millores de producció i condicions de treball. 


En un acte on hi van assistir l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, el vicepresident primer del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez, i la delegada del govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, es van presentar aquestes millores que s’han produït gràcies a l’adquisició de la nau adjacent l’any 2017. La remodelació ha permès ampliar el magatzem, millorar l’organització de l’àrea de producció i les condicions de treball i crear una nova aula de formació dual annexa al taller de manipulats, que facilita els aprenentatges dels treballadors i treballadores i els capacita en un entorn real. 


En l’acte d’inauguració d’aquest dimecres, tots els assistents van poder veure de primera mà la nova àrea de magatzem, que té una capacitat per a 300 palets, per l’àrea de producció i per l’aula formativa. Els treballadors i monitors de Tac Osona van explicar als presents com treballen i quines són les seves tasques de producció.


L’alcalde, Àlex Garrido, va aprofitar l’acte per explicar que ja està prevista la millora integral del polígon de la Coromina i que compta amb finançament de la Diputació de Barcelona. Abans que acabi l’any començaran obres per arranjar els carrers d’aquest polígon i per fer millores d’il·luminació i d’aparcament, entre d’altres. A més, també va dir que aviat es farà la urbanització del polígon industrial de la zona del Mas, que connectarà amb la Coromina i permetrà millorar-ne els accessos.

Etiquetes:
Economia i empresa