26 d'abril de 2024

Ramon Besa, doctor honoris causa amb sentiment manlleuenc

El periodista de Perafita, distingit per la UVic-UCC, és soci i seguidor de l'AEC Manlleu

Raimon Roma 21 de juny de 2019 a les 12:52
Ramon Besa, de Perafita i gran seguidor de l'AEC Manlleu | UVic-UCC

El reconegut periodista i professor Ramon Besa va ser distingit aquest dijous al migdia Doctor Honoris Causa de la Universitat de Vic. Un prestigiós reconeixement per la trajectòria del de Perafita, d’altra banda, soci i fidel seguidor de l’AEC Manlleu.


Ramon Besa és el soci número 80 del club manlleuenc. Des de sempre ha mostrat el seu suport i la seva estima cap a l’AEC Manlleu, al qual fa constar públicament a través de les xarxes socials, sobretot, que n’és un gran seguidor. També ho va comentar, ni més ni menys, a la cerimònia d’aquest dijous a la Universitat de Vic.


Sense perdre la categoria de mestre, Ramon Besa ha passat a ser doctor defensant el periodisme i les noves generacions, a les quals recomana “recuperar la credibilitat i les ganes de ser periodista”. Besa, cap d’esports del diari “El País” i cronista referència en l’àmbit esportiu, especialment en el món del futbol, va rebre el reconeixement davant més de 300 persones i envoltat d’històrics professionals d’aquesta professió, com Joaquim Maria Puyal, Antoni Bassas o Santiago Segurola, entre d’altres.


Ramon Besa, mestre i doctor, referent del periodisme i seguidor i soci de l’AEC Manlleu. Hi ha costums que no es perden mai.

Etiquetes:
Societat