25 d'abril de 2024

Manel Sala agafa la via manresana al capítol d'altes de l'AEC Manlleu

Jugadors titulars els últims cursos com Fredi o Criado no continuaran a l'equip

R.R 26 de juny de 2019 a les 17:41
Joan Serrallonga va ser la primera incorporació | AEC Manlleu

El nou entrenador del primer equip de l’AEC Manlleu, Manel Sala, juntament amb la direcció esportiva del primer equip estan confeccionant la plantilla de cara la pròxima temporada, on per tercer any consecutiu competiran a Primera Catalana.


Fins al moment s’han anunciat quatre incorporacions, dues d’elles procedents del Manresa, equip on jugava Manel Sala la temporada passada. Es tracta dels migcampistes Marcel Bellido i Roger Alsina, tots dos jugadors molt joves i amb protagonisme el curs passat a l’equip del Bages, que va acabar assolint l’ascens a Tercera Divisió. També jugaran al primer equip de l’AEC Manlleu el davanter Joan Serrallonga, amb passat al futbol base i que arriba procedent del Llagostera juvenil i el lateral Miquel Vilassis “Mitxi”, que fa el salt des del filial.


En el capítol de baixes, no seguiran jugadors importants la temporada passada com els migcampistes Fredi Juanes i Miquel Criado. Tampoc continuaran els jugadors, Mia Valls, Adriel i Marçal Sáenz. En el capítol de renovacions hi ha d’importants, com les del capità Martí Soler, la dels migcampistes Campayo i Kako, els defenses Isaac Aguilar i Pau Franquesa i el porter Cristian Carbó.

Etiquetes:
Esports