25 d'abril de 2024

La CUP organitza una assemblea per explicar les negociacions per intentar formar govern

També debatran amb tots i totes les assistents quines han de ser les prioritats polítiques a seguir

elter.net 27 de juny de 2019 a les 09:47
La CUP va obtenir 3 regidors les passades eleccions | elter.net

Un mes després de les eleccions municipals, la CUP Manlleu organitza per aquest pròxim diumenge una Assemblea Oberta per informar sobre les negociacions que van resultar fallides per entrar al govern i quin ha de ser el futur polític de la formació a la ciutat.


Aquesta trobada, oberta a tots els veïns i les veïnes de Manlleu, es farà a les 10h d’aquest diumenge 30 de juny a l’antiga Cooperativa de Manlleu, situada a la Plaça Fra Bernadí. Des del partit organitzen aquesta activitat per compartir la feina feta fins al moment i, entre d’altres, informar de com han anat les negociacions amb les quals han intentat, de manera fallida, entrar a l’equip de govern de l’Ajuntament.


També es debatrà i s’establiran les línies de treball i les prioritats en la seva acció política al consistori manlleuenc, basant-se en el programa electoral presentat als comicis de fa un mes. En aquestes eleccions la CUP Manlleu va obtenir tres regidors, un menys que el 2015 i estaran durant tota la legislatura a l’oposició.

Etiquetes:
Política Municipal