23 d'abril de 2024

Els Mossos detenen dos veïns de Manlleu per transportar 1,5 kg de marihuana

El conductor també va ser denunciat per conduir sense carnet, sense assegurança i amb el vehicle sense ITV

elter.net 2 de juliol de 2019 a les 11:11
La policia va requisar tres bosses de marihuana | Mossos d'Esquadra

El passat 28 de juny, agents dels Mossos d’Esquadra van detenir dos homes de 25 i 37 anys, veïns de Manlleu, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Un d’ells també se’l va detenir per un delicte contra la seguretat del trànsit.


Els fets es van produir en un control policial a la carretera C-154. Després d’aturar el vehicle, els agents policials van escorcollar el cotxe i van trobar, al maleter, tres bosses de plàstic que contenien marihuana amb un pes total d’1,5 kg. A l’interior del turisme hi viatjaven quatre persones, dues d’elles menors d’edat.


Davant aquests fets els Mossos van detenir els dos conductors majors d’edat per un delicte de tràfic de drogues. El conductor també va quedar detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit perquè no tenia permís de conduir. A més, també va ser denunciat per no tenir assegurança del vehicle i no haver passat la ITV.


Els detinguts van passar el dia 29 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Etiquetes:
Societat