26 d'abril de 2024

Set joves finalitzen el projecte «Youth on the Move 2019»

El programa va destinat a donar oportunitats de formació i mobilitat a joves amb entorns desafavorits

elter.net 2 de juliol de 2019 a les 13:24
Els joves van participar en un taller de reciclatge de bicicletes | Aj. Manlleu

Cinc mesos després de treball intens, set joves de Manlleu han participat al programa “Youth on the Move”. L’objectiu principal del projecte ha estat donar suport a aquests joves per tal de fomentar el seu empoderament.


L’Àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública, Consum i Igualtat de l’Ajuntament de Manlleu i Projecte Aurora han desenvolupat aquest projecte per donar oportunitats de formació i mobilitat internacional als joves d’entorns sociofamiliars més desafavorits. La dinàmica del projecte ha consistit en fer que els joves de Manlleu amb certes dificultats econòmiques, socials i culturals es posin en moviment a partir de formació, oportunitats de voluntariat europeu i intercanvis.


El projecte ha tingut quatre dimensions diferenciades. Una de formació amb classes d’educació no formal d’anglès durant tres mesos; Reciclat de bicis i mobilitat sostenible, un espai on tots els participants han pogut desenvolupar la seva creativitat a través de les bicis; “Coaching” Educatiu, amb la realització de tallers d’habilitats socials i, finalment, mobilitat internacional. Van realitzar una estada de tres dies el mes de juny a Copenhaguen i van visitar a Christiana Bikes Copenhaguen, una empresa de referència pel que fa al reciclatge de bicis.

Etiquetes:
Societat