26 d'abril de 2024

Cap de setmana de celebracions a Vilamirosa

Aquest cap de setmana se celebrarà la 32 edició de les festes del barri amb activitats per a tots els públics

elter.net 3 de juliol de 2019 a les 10:50
Les activitats s'allargaran durant tot el cap de setmana | elter.net

El Barri Vilamirosa de Manlleu es prepara per viure un cap de setmana intens amb la celebració de les festes del barri. A partir d’aquest divendres i fins diumenge s’han preparat un seguit d’activitats per gaudir amb tota la família.


A partir de les 9 del matí d’aquest divendres 5 de juliol el trànsit quedarà tallat en alguns dels carrers de Vilamirosa i es donarà el tret de sortida a les festes una hora més tard, a les 10h, amb els jocs infantils. A la tarda es faran jocs de cucanya per joves a partir de 14 anys i a la nit, actuació d’en Jimmy, a les 22h, a la plaça del barri. Dissabte a la nit es realitzarà el tradicional sopar popular, que consta d’un menú de 10 euros i hi haurà amanida, coca de Perafita amb embotits, galtes amb guarnició i gelat.


Diumenge al matí serà el torn per la xocolatada i la festa de l’escuma, abans del fi de festa, a les 18.30h, amb l’actuació de la Peña Flamenca, del grup d’havaneres de l’Esquirol i focs artificial per posar punt final a la 32a edició de les festes del Barri de Vilamirosa.

Etiquetes:
Societat