Roc Pujadas, Dídac Alonso i Uri Ramírez es proclamen campions del món

Els tres jugadors del CP Manlleu han estat determinants pel títol aconseguit per la selecció espanyola Sub 19

Albert Vilella / Raimon Roma 6 de juliol de 2019 a les 18:23
Dídac Alonso, Roc Pujadas i Uri Ramírez campions del món | cp.manlleu

La selecció espanyola Sub 19 d’hoquei patins s’ha convertit aquest divendres 5 de juliol en la campiona del món de la categoria. Roc Pujadas, Dídac Alonso i Uri Ramírez, jugadors del CP Manlleu, han aconseguit la medalla d’or després de vèncer a Argentina a la final celebrada al CEM Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú, al Garraf.

El manlleuenc Roc Pujadas va liderar una remuntada que es va iniciar a la segona part del partit i que havia de superar dos gols en contra.

L’enfrontament no va començar bé pels interessos del conjunt entrenat per Sergi Macià. Quan tot just havia passat 14 minuts de la primera part, Bruno Alonso i Eitel Torres, de falta directe, van posar el 2-0 a favor d’Argentina.

Aquest resultat no va canviar fins al minut 6 de la segona part amb el gol de Roc Pujadas. Instants més tard, era Aleix Marimon qui empatava el partit de penal. El gol definitiu va tornar a ser obra de Roc Pujadas, que a 10 del final, acabava el que havia començat, una remuntada que donava la victòria i el títol mundial a la selecció espanyola.

Vuit anys després, la selecció ha tornat a conquerir aquest títol que se’ls resistia des del Mundial de 2011 a Barcelos, a Portugal. Els tres jugadors del CP Manlleu han jugat un paper molt importat en l’obtenció d’aquest reconeixement: Roc Pujadas i Dídac Alonso que van fabricar plegats el primer gol de la selecció en aquesta final i Uri Ramírez, que va marcar un dels gols que van permetre superar les semifinals contra Portugal.