26 d'abril de 2024

L'Ajuntament reconeix els mèrits esportius del CEFS Manlleu i el CP Manlleu

Els equips Júnior i Infantil de l'hoquei i el sènior del futbol sala van ser reconeguts després d'una brillant temporada

R.R 9 de juliol de 2019 a les 13:36
Els representants de cada equip van rebre una placa commemorativa | elter.net

Aquest dilluns al vespre tres equips de la ciutat van ser reconeguts per l’Ajuntament pels èxits aconseguits la temporada 2018-2019. El sènior del CEFS Manlleu i el Júnior i l’Infantil del CP Manlleu van recollir una placa de mans de l’alcalde de la ciutat, Àlex Garrido.


El futbol sala manlleuenc està d’enhorabona després de l’ascens del primer equip a Divisió d’Honor. El conjunt entrenat per Alberto Cárdenas va aconseguir, després d’una gran temporada, derrotar el Malgrat a la promoció d’ascens en un partit trepidant a Quart.  En hoquei, l’equip Júnior del CP Manlleu es va proclamar campió d’Espanya i de Catalunya, mentre l’equip Infantil ho va fer també al campionat d’Espanya.


La base del CP Manlleu ha recollit els fruits del bon treball i de l’aposta del club pels jugadors de la casa. El CEFS Manlleu, més del mateix, ja que la majoria de jugadors que van aconseguir amb el primer equip l’ascens a Divisió d’Honor han estat formats a les categories inferiors de l’entitat manlleuenca.


A l’acte de reconeixement d’aquest dilluns al vespre s’hi van apropar representants de les tres plantilles. També hi eren els regidors Eduard Robles, que va ser l'encarregat de felicitar oficialment a l'equip, Maria Josep Palomar i Enric Vilaregut.

Etiquetes:
Esports