26 d'abril de 2024

Jordi Devesa renova com entrenador de l'AEC Manlleu femení

El tècnic afrontarà la seva segona temporada amb l'equip a Preferent

Raimon Roma 10 de juliol de 2019 a les 14:13
Devesa afronta el segon any a Manlleu | Raimon Roma

Aquesta setmana s’ha confirmat la renovació de l’entrenador del sènior femení de l’AEC Manlleu, Jordi Devesa, per la temporada 2019-2020. El de Torelló s’ha compromès amb l’equip un any més després de l’exitosa temporada passada.


Devesa va agafar el Manlleu femení l’any passat amb el repte de mantenir l’equip a Preferent, categoria que havien assolit recentment, i ho va aconseguir amb escreix, al costat de les jugadores, després d’una temporada amb uns resultats fantàstics. En part, aquests bons números i la seva implicació han portat al fet que hagi renovat una temporada més com a entrenador de l’equip al costat del segon tècnic, Cesc Manrique.


L’AEC Manlleu afronta una segona temporada exigent a Preferent i el club també ha anunciat renovacions importants de jugadores clau en els darrers èxits del club. Carla Niubó, Clàudia Garolera, Berta Güell, Judit Vilaró, Carla Gardeta, Míriam Sánchez, Laia Bargalló i Ivet Coll continuaran, mentre que s’incorporen com a fitxatges a la disciplina manlleuenca les jugadores Andrea Garcia (Vic Riuprimer), Laia Serrat (Pradenc), Sheila Moya (Pradenc) i Maria Pau Calm (Porqueres).

Etiquetes:
Esports