25 d'abril de 2024

Manlleu es mulla per l'esclerosi múltiple

La recaptació de l'entrada de la piscina aquest pròxim diumenge es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple

elter.net 11 de juliol de 2019 a les 14:41
La jornada es farà aquest diumenge a la piscina | elter.net

Un any més, Manlleu i la piscina municipal col·laboren a la jornada solidària “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple per recaptar fons per la investigació de la malaltia.


Aquesta campanya està en funcionament des del 1994 i per aquest pròxim diumenge, 14 de juliol, proposa un bany col·lectiu a més de 600 piscines de Catalunya on se celebraran altres activitats lúdiques i festives amb l’objectiu de destinar la recaptació de l’entrada a la piscina, com farà l’Ajuntament de Manlleu, a la Fundació Esclerosi Múltiple. La piscina municipal s’obrirà a les 10 del matí i l’activitat s’allargarà fins a les 14h.


El fons recaptats es destinen a projectes de la Fundació per la millora de la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós a través del sistema immunològic. La jornada “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” està consolidada com el segon acte de solidaritat més multitudinari a Catalunya després de “La Marató”.


 


 

Etiquetes:
Societat