26 d'abril de 2024

Llucià Ferrer serà el pregoner de la Festa Major

El periodista manlleuenc obrirà les festes de la ciutat el dilluns 12 d'agost

Raimon Roma 12 de juliol de 2019 a les 13:17
Llucià Ferrer és el presentador del programa "Atrapa'm si pots" | TV3

Falta exactament un mes perquè es doni el tret de sortida a la Festa Major de Manlleu 2019 i enguany, l’encarregat de fer el pregó, serà el periodista i comunicador Llucià Ferrer.


El pregó es farà el dilluns 12 d’agost, primer dia de les festes, a les 20h als jardins de Can Puget. Llucià Ferrer va néixer a Manlleu l’any 1978 i actualment està presentant el programa “Atrapa’m si pots”, a TV3. Entre d’altres, també ha presentat el programa “Quina Penya, a Barça TV, i ha treballat a RAC 1, RAC 105 o Catalunya Ràdio. La seva primera experiència al món radiofònic, però, va ser a Ràdio Manlleu, quan Jordi Armenteras el va fitxar i, abans de marxar amb 19 anys a Ràdio Flaixbac, va aprendre i nodrir-se de valent a l’emissora manlleuenca.


Ferrer és una persona molt vinculada a Manlleu i que tot i haver-se distanciat ben aviat de la rutina diària de la ciutat per la seva trajectòria professional, sempre s’ha mostrat molt identificat amb l’esperit manlleuenc que, potser, l’ha portat, en part, a ser el pregoner de la Festa Major d’aquest pròxim mes d’agost.


L’acte del pregó es farà a les 20h del dia 12 d’agost i abans, a les 18h, es realitzarà el primer acte oficial de la Festa Major, la tradicional cercavila de gegants i capgrossos amb sortida davant l’Hospital Sant Jaume i arribada a la plaça Fra Bernadí.

Etiquetes:
Societat