25 d'abril de 2024

La Festa Major de Manlleu omplirà de música cada racó de la ciutat

El programa inclou un gran ventall de concerts, diversos escenaris i un nou espai de música alternativa

Albert Vilella 13 de juliol de 2019 a les 11:12
Concert de Fes-te Jove 2018 | Constanci Navarro - GFM

El pregó del periodista i comunicador manlleuenc Llucià Ferrer encetarà una Festa Major de Manlleu carregada de concerts d’estils molt variats i per a tots els públics. El dimarts 13 d’agost, arrencarà el cicle musical amb les havaneres a càrrec del grup Barca de Mitjana a la Plaça Fra Bernadí. Seguidament, serà el torn de la cia Loropardos i el combo del Mestre Molero, un viatge a les festes “majors” d’abans.


L’Aparició del Serpent a La Devesa no serà l’única sorpresa del dimecres, el grup Roba Estesa tornarà a Manlleu i s’encarregarà del fi de festa previ al popular Salt del Diamant.


Després d’un vermut amb l’actuació en directe del conjunt Manlleuet Jazz Quartet a la Plaça Quintana, arribarà el Concert-Ball a càrrec del grup Burro el Último i la banda osonenca, Band-idos. Com ja és habitual de cada any, l’orquestra Maravella també participarà de la festa manlleuenca, primer amb un concert al vespre i, després del Correfoc, amb el Gran ball de Festa Major, que posarà el punt final dels actes de la Festa del Serpent de Manlleu.


Fes-te Jove tampoc es queda enrere amb les seves propostes musicals


L’entitat manlleuenca també ha preparat un gran ventall de concerts que tindran lloc del 9 al 17 d’agost. Com ja és costum, la proposta alternarà cares noves, amb grups més consolidats. L’oferta de concerts que presenta Fes-te Jove es dividirà en tres escenaris, dos situats al pavelló municipal de Manlleu i un a l’Embarcador del Ter. En aquests hi passaran les versions de Bossonaya, Rèplica, Blú i Insershow; el rap de Lágrimas de Sangre i de la banda manlleuenca Resiliència; el rock d’Akelarre i Eco, l’ska de Sybarites i les veus del cor manlleuenc Nàiades, encarregades d’encetar aquesta bateria de concerts el 10 d’agost.


La novetat d’aquest any és l’Alternative Sound, un festival de música electrònica que es mantindrà 12h non-stop i on la majoria dels artistes són manlleuencs. En aquest espai s’hi podrà trobar la música de Klimthe_Roland, Teknic-K, Jueik-In, Doombeats, Basscornerz, Diskos Two, Muchnik i Riera.


Tot plegat, un gran ventall de concerts que engloba molts estils musicals diferents.

Etiquetes:
Societat