25 d'abril de 2024

El Manlleu Film Festival finalitza amb èxit la seva 17a edició

Aquest diumenge a la tarda el Teatre Centre va acollir la cerimònia d'entrega de premis als curtmetratges guanyadors

Raimon Roma 15 de juliol de 2019 a les 13:40
Foto de grup amb els directors guanyadors | Constanci Navarro

El Teatre Centre va donar per finalitzada aquest diumenge a la tarda la 17a edició del Manlleu Film Festival, que ha reunit desenes de visitants a la gran pantalla instal·lada al Museu del Ter durant quatre intensos dies.


La pel·lícula “Entre dos aguas”, del director Isaki Lacuesta, posava punt final al festival, el qual s’han projectat 40 curtmetratges d’on han sortit tres guanyadors. A la categoria internacional, el primer premi se’l va emportar el curt “A Foot of Turf”, de l’anglès David Drake, un film que transmet la importància de la pesca del salmó a la gent de la petita illa d’Arranmore, Irlanda. La romàntica història d’en Pol i la Bàrbara a “Suc de síndria” va ser premiada com la millor pel·lícula en la categoria nacional i, finalment, en la categoria Osona el millor curtmetratge va ser “La gàbia de les orenetes”, de David Conill, que narra la història d’un taxidermista reclòs entre quatre parets i envoltat d’ocells dissecats.


El canvi de dates i d’espais l’any passat va ser un èxit que s’ha confirmat enguany, on han assistit a les projeccions unes 700 persones. L’espai del Museu del Ter ha estat ple els quatre dies per gaudir de les projeccions que s’han fet a l’aire lliure, a la paret de l’espai museístic. El Teatre Centre també ha estat una de les novetats aquesta edició, amb la projecció dels curtmetratges osonencs i acollint la cloenda i l’entrega de premis del Manlleu Film Festival.

Etiquetes:
Cultura