26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu debutarà a la lliga contra el filial del Girona

Els primers derbis seran a la jornada 3 contra el Tona i el 12 de gener davant el Vic

Raimon Roma 16 de juliol de 2019 a les 12:05
L'AEC Manlleu ja coneix el seu camí a Primera Catalana | Raimon Roma

El primer equip de l’AEC Manlleu ha conegut aquest matí el seu camí a la Primera Catalana de la temporada 2019-2020. El conjunt entrenat per Manel Sala jugarà a aquesta categoria per tercer curs consecutiu i ja sap quan es veurà les cares amb els seus rivals.


Per començar, plat fort. L’actual subcampió, el Girona ‘B’, que s’ha tornat a reforçar amb l’objectiu d’assolir l’ascens a Tercera Divisió serà el primer rival dels manlleuencs. El partit es disputarà el 8 de setembre al Municipal d’Esports i servirà per obrir foc a la categoria pel Manlleu, que una setmana després, en el primer desplaçament del curs, visitarà el camp del Sabadell Nord. Ben aviat, a la tercera jornada, arribarà el primer derbi de la temporada, amb la visita del Tona al Municipal d’Esports. Tot el contrari que l’altre derbi, contra el Vic, que no es viurà fins a la penúltima jornada de cada volta, el 12 de gener i el 24 de maig respectivament.


Altres dates a remarcar del calendari de l’AEC Manlleu són l’últim partit del 2019, el 22 de desembre, a casa, contra el Lloret o l’últim de la temporada, el 31 de maig, novament a casa però contra el Rubí. El conjunt entrenat per Manel Sala començarà la pretemporada el pròxim 1 d’agost i el primer amistós serà el dia 7, al Municipal, contra el Bosc de Tosca de Segona Catalana.

Etiquetes:
Esports