25 d'abril de 2024

El 76è aplec de la sardana canvia de data i de lloc

L'acte organitzat per l'Agrupació Sardanista Manlleuenca es farà aquest divendres 19 de juliol als Jardins de Can Puget

elter.net 16 de juliol de 2019 a les 13:30
Aquests any l'aplec es farà als Jardins de Can Puget | elter.net

L’Agrupació Sardanista Manlleuenca celebra enguany els seus 90 anys i una de les novetats és el canvi de data i de lloc pel tradicional aplec que celebren cada any des de fa 76 edicions.


Aquest sempre s’havia realitzat a finals de maig a la plaça Fra Bernadí, però enguany es farà aquest divendres, 19 de juliol, a les 21h als Jardins de Can Puget. El 76è aplec serà especial per ser any d’aniversari rodó de l’entitat i les cobles encarregades de la part musical de l’acte seran La Principal del Llobregat i la Marinada, que oferiran un repertori de sardanes de compositors catalans de renom com Conrad Saló, Fèlix Martínez, Enric Ortí, Marc Timón o Agustí Borgunyó, entre d’altres.


A l’aplec, que cada any reuneix desenes de sardanistes d’arreu de Catalunya, s’interpretaran 17 sardanes i una de forma conjunta, la sardana “Magma de colors”, de Lluís Alcalà, sardana dedicada pels 90 anys de l’Agrupació i que es va estrenar al concert commemoratiu del passat 26 d’abril a l’església de Sant Pau. Al llarg de l’aplec hi haurà servei de bar així com la tradicional botifarrada popular.

Etiquetes:
Cultura