25 d'abril de 2024

Marc Paré aconsegueix el seu millor resultat històric en una prova del Mundial

El windsurfista manlleuenc va finalitzar sisè a la categoria d'onades a Gran Canària

Raimon Roma 19 de juliol de 2019 a les 14:01
Marc Paré ha aconseguit el seu millor registre en una prova mundial | Carter PWA

Espectacular inici del Mundial en categoria absoluta de Marc Paré. El windsurfista de Manlleu va finalitzar sisè en la categoria d’onades, la seva especialitat, en una prova, la primera de la Professional Windsurfer Association (PWA), disputada a la platja de Pozo Izquierdo de Gran Canària.


Després de ser 11è al rànquing mundial les últimes dues temporades, Paré afrontava aquesta primera prova després de les bones sensacions de les setmanes prèvies d’entrenament a Pozo Izquierdo. El manlleuenc no va entrar a competició fins a la segona ronda, en una eliminatòria senzilla on va superar amb claredat el francès Martin. A la següent ronda Paré es va enfrontar al subcampió del món Ricardo Campello, que va acabar guanyant la prova i que va enviar a la repesca el català. En aquesta nova fase, Marc Paré va fer una remuntada espectacular superant amb solvència dos rivals abans d’enfrontar-se al veneçolà “Gollito” Estredo, una de les grans figures de la PWA, amb 9 títols mundials, el qual Paré també va superar amb una actuació memorable que va deixar impressionats a tots els presents a l’esdeveniment.


Marc Paré, després d’una gran remuntada, va caure contra l’australià Stone, quart al rànquing mundial i es va quedar a les portes del Top 5. Finalment el manlleuenc va acabar la primera prova de la PWA World Tour a la sisena posició, el seu millor resultat històric a la categoria absoluta. El pròxim repte per Paré és a Tenerife, amb la segona prova del Mundial, que es disputarà del 5 a l’11 d’agost.

Etiquetes:
Esports