23 d'abril de 2024

Cap de setmana d'esport i festa amb el Women's 24h Ter Cup

El torneig de futbol7 anirà acompanyat d'espectacles, activitats i festa que tindran lloc al segon camp del municipal

elter.net 20 de juliol de 2019 a les 18:23
A la llista d'equips apuntats hi ha jugadores de l'AEC Manlleu, el Vic Riuprimer o el CE Sabadell | Raimon Roma

El camp municipal d’Esports de Manlleu serà l’emplaçament del torneig de futbol femení Women’s 24h Ter Cup 2019, que es celebrarà el 27 i 28 de juliol. L’esdeveniment l’organitza l’AEC Manlleu i Interbox Logistics SL, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu.


La jornada començarà a les 10h amb un espectacle a càrrec de la colla dels Diables de Tona, que han preparat una performance especial per l’esdeveniment. A la llista d’equips apuntats ja s’hi troben jugadores de l’AEC Manlleu, del Vic Riuprimer o del CE Sabadell, entre d’altres. Paral·lelament al torneig, s’han planificat diferents activitats al camp annex, com per exemple, inflables, pintacares, tallers i jocs per a petits i grans. A més, a mitjanit es celebrarà la Summer Party que comptarà amb la col·laboració del DJ Sergi Velasco.


Un cop passades les 24h des de l’inici de la competició, tindrà lloc l’acte d’entrega de premis i la festa final. Les inscripcions es poden fer fins al 22 de juliol a través de l’Instagram oficial del torneig o al correu womenstercup@gmail.com. El preu per participar és de 120 euros per equip, amb la samarreta, la motxilla de l’esdeveniment i 4 refrescos i 2 entrepans inclosos.  

Etiquetes:
Esports