25 d'abril de 2024

El ple aprova la darrera modificació del PGOU del polígon del Mas

L'augment de sòl industrial i la connexió amb la carretera de la Miranda es podria començar a executar a finals d'any

Raimon Roma 22 de juliol de 2019 a les 10:40
L'inici d'execució del projecte està previst per finals d'any | elter.net

El passat ple del mes de juliol va aprovar la darrera modificació del Pla General d’Ordenació Urbana amb efectes al polígon industrial del Mas, que podria començar a créixer en sòl industrial a finals d’any.


Es tractava gairebé d’un fet anecdòtic perquè les modificacions han de passar l’aprovació del ple, però aquestes últimes signifiquen que ara pertoca a la junta de propietaris que aquest projecte definitiu prosperi i es pugui començar a executar, segons les previsions, a finals d’aquest 2019 o a inicis del 2020. Les dues modificacions aprovades van ser fixar clarament la ronda que comunicarà la Coromina amb el nucli urbà i la carretera de la Miranda i l’altra, la definició del percentatge que correspondria a la bassa de laminació.


Són dues puntualitzacions que no afecten la intenció de l’equip de govern de començar a construir sòl industrial a finals d’any. Es tracta d’una prioritat, emmarcada en el nou POUM de la ciutat, de l’actual mandat i el qual a la passada legislatura ja es va treballar amb insistència.

Etiquetes:
Societat