25 d'abril de 2024

El Hook School aconsegueix dues plates als Campionats d'Espanya de Boxa Èlit

Benedetta Marchegiani i Stephen Aighewi van pujar al podi en una competició que va tenir lloc a Badajoz

elter.net 22 de juliol de 2019 a les 12:03
El manlleuenc Steve va aconseguir la medalla de plata | Fed. Espanyola de Boxa

El Club Hook School Boxa de Manlleu va tenir tres representants al Campionat d’Espanya de Boxa Èlit que es va disputar la setmana passada a Badajoz i dos dels boxejadors van tornar a casa amb una medalla de plata.


Benedetta Marchegiani, que representava Catalunya i Stephen Aighewi, que ho feia per Múrcia, van estar a punt de guanyar l’or, però la segona posició també confirma el bon moment esportiu que viu el club després d’aquestes medalles que van tenir regust de victòria. L’altra representant del club, Marina Carrasco, que combatia a la categoria de menys de 54 kg, va caure als combats preliminars contra Alba Ortiz, que es va proclamar més endavant campiona d’Espanya.


Per la seva part, Marchegiani va pujar al segon esglaó del podi a la categoria de menys de 60 kg després de veure’s superada a la final en una decisió dividida dels àrbitres, que van donar l’or a Almudena Álvarez. Tot i la decisió dels jutges, la italiana del Hook School va obtenir una més que merescuda medalla de plata. Aquest metall també se’l va penjar l’Steve, en categoria de menys de 64 kg, que va perdre la final contra Imad El Bakkali en un combat molt igualat.

Etiquetes:
Esports