25 d'abril de 2024

Les obres a un tub d'aigua a la zona de Can Brocato podrien provocar talls de subministrament

Les incidències es produirien a la part baixa de Manlleu la nit de dimarts a dimecres

Raimon Roma 22 de juliol de 2019 a les 14:15
Les obres es faran a la zona de Can Brocato | elter.net

Aquest dimarts a la nit, a partir de les 23h i fins a les 7h del matí de dimecres, es realitzarà una important actuació a un tub d’aigua que afecta la zona de Can Brocato que podria provocar talls de subministrament a la part baixa de Manlleu.


Es tracta d’una important obra a la xarxa d’aigües del municipi i es farà a la zona de la rotonda de les piscines i l’inici del carrer Torrent de la Borina, a la zona de Can Brocato. Es procedirà a desplaçar un tub d’aigua subterrani d’entre tres i quatre metres que passa arran de la paret on s’està edificant el nou Esclat, evitant així incidències com la de fa un any, quan prop de 3.000 manlleuencs i manlleuenques es van quedar sense aigua per la perforació d’un tub de la zona.


Es tracta d’una actuació preventiva i que podria provocar talls de subministrament a la part baixa de Manlleu. En concret podria afectar tot el pis baix de pressió de la ciutat, a barris com la Salut, Baix Vila, Vista Alegre o el Puig. Durant aquestes hores els abonats tindran talls intermitents d’aigua i una baixada general de la pressió.

Etiquetes:
Societat