27 d'abril de 2024

El Manlleu cau derrotat per la mínima en la seva visita a Palamós

Amb aquesta derrota el Manlleu posa en perill la seva cinquena posició

El Ter 25 de gener de 2009 a les 16:55
Imatge d'arxiu de la visita del Palamós al camp del Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha tornat sense cap punt de la seva visita a Palamós després de perdre per 1 gol a 0 davant l'equip local, el Club de Futbol Palamós. El joc del Manlleu ha estat més pobre que de costum i això ha permès al Palamós jugar amb comoditat i disposar de les ocasions de perill més clares.

En una d'aquestes ocasions, al minut 50 de partit, Ferran ha aprofitat una errada defensiva per batre el porter Fran i donar la victòria al Palamós.

El partit ha començat amb un ensurt pel Manlleu, que ha vist com una ocasió de perill del Palamós acabava amb un xut al pal. La primera ocasió de perill del Manlleu ha arribat al minut 11, amb una internada de Baruc a l'àrea que no ha pogut finalitzar en gol gràcies a una sortida contundent del porter Bayona. Baruc ha demanat penal en aquesta jugada però l'àrbitre no ha xiulat en entendre que Bayona havia tocat pilota abans de topar-se amb el jugador visitant. A les acaballes de la primera part, Diego ha pogut marcar el primer gol del partit en una errada defensiva, però Fran en primera instància i Jordi Dot en segona han evitat que la pilota entrés a la porteria.

La primera part ha acabat amb perill per part del Palamós i així ha començat també la segona. Al minut 50, en la primera jugada del Palamós després del descans, Ferran ha aprofitat una errada defensiva de Guillem i ha quedat sol davant el porter Fran, que no ha pogut evitar el gol local. Cinc minuts després Francesc Cargol ha fet entrar al camp Remo i Dani Arqués. El Manlleu semblava reaccionar amb els canvis però tot i augmentar la pressió atacant no ha estat capaç d'aconseguir el gol de l'empat.

Tot i la derrota davant el Palamós el Manlleu es manté amb 34 punts com a clar aspirant per entrar a zona de play-off però posa en perill la seva cinquena posició. El proper partit del Manlleu serà diumenge vinent, dia 1 de febrer al Municipal d'Esports de Manlleu, on a partir de dos quarts de cinc de la tarda els de Francesc Cargol rebran al líder de la categoria, l'Hospitalet.

Resultats i classificació de la Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports