24 d'abril de 2024

Els equips sènior del CP Manlleu ja coneixen el calendari de la lliga

La principal novetat a OK Lliga i OK Lliga Plata és la disputa d'un «play-off» pel títol i per l'ascens

Raimon Roma 25 de juliol de 2019 a les 13:30
El femení debutarà a la pista de l'Asturhockey | CP Manlleu

Aquest dimecres s’han sortejat els calendaris de l’OK Lliga femenina i de l’OK Lliga Plata, on els dos equips sènior del CP Manlleu competiran un any més la temporada 2019-2020.


El nou CP Manlleu femení, entrenat aquest pròxim curs per Jordi Boada, debutarà a l’OK Lliga el 22 de setembre lluny de casa, a Astúries, per veure’s les cares amb l’Areces-Asturhockey, equip que ha pujat enguany de categoria. El primer partit a casa serà un dels plats forts de la temporada, quan les manlleuenques rebran el Voltregà l’últim cap de setmana de setembre. El partit que va marcar la lliga el curs passat, contra el Palau, no arribarà fins a la jornada 10 i l’últim partit del campionat de l’equip serà a casa, el 23 de maig, contra el CP Vilanova.


La principal novetat enguany a la categoria és l’aplicació d’un play-off pel títol, que es disputarà entre els vuit primers classificats, després de la fase regular, el qual l’equip vencedor serà el millor de tres partits.


L’OK Lliga Plata es divideix en dos grups i el CP Manlleu farà més quilòmetres


La categoria de plata de l’hoquei estatal ha patit moltes modificacions per aquest pròxim curs. Es dividirà en dos grups formats per 12 equips i el CP Manlleu, que forma part del grup A, debutarà a casa contra el Tordera. A la segona jornada, es desplaçaran a la pista del Jolaseta de Getxo, al País Basc.


No serà l’únic llarg desplaçament pel primer equip masculí del club. Els manlleuencs aquesta pròxima temporada hauran d’anar a jugar a Oviedo i tres vegades a La Corunya, per jugar contra Liceo, Dominicos i Compañía de María respectivament. Precisament aquest darrer club gallec serà l’últim rival a la fase regular pels jugadors dirigits per segon any consecutiu per Aleix Prims.


Els primers classificats dels dos grups de l’OK Lliga Plata pujaran directament a OK Lliga, mentre que els segons faran una promoció d’ascens per decidir la tercera plaça d’ascens a la màxima categoria.


 

Etiquetes:
Esports