24 d'abril de 2024

El CEFS Manlleu debutarà a Divisió d'Honor contra el Barri Can Calet

Els manlleuencs disputaran el primer partit de la temporada el 5 d'octubre

Raimon Roma 26 de juliol de 2019 a les 14:21
Els manlleuencs debutaran a casa el primer cap de setmana d'octubre | elter.net

Aquests dies s’estan publicant els calendaris dels diferents clubs esportius de Manlleu i aquest dijous es va conèixer el del primer equip de futbol sala, que uns anys després tornarà a competir a Divisió d’Honor.


Els manlleuencs no competiran oficialment fins al pròxim 5 d’octubre, quan a la primera jornada de lliga rebran al Pavelló Municipal d’Esports la visita del Barri Can Calet. A la segona jornada, l’equip entrenat per Alberto Cárdenas es desplaçarà a la pista del Castellar. A la tercera jornada, el 19 d’octubre, arribarà el primer derbi osonenc del curs contra el Jako Centelles i, a l’última jornada de lliga, el 30 de maig, els groc i vermells jugaran a la pista del Rubí.


Ja fa dies que Alberto Cárdenas i la direcció esportiva del club tenen la plantilla gairebé tancada, donant continuïtat a tots els jugadors que el curs passat va aconseguir l’ascens a excepció del porter Joan Coma, que passa a formar part del cos tècnic del primer equip. Els manlleuencs faran el primer entrenament de pretemporada el pròxim 26 d’agost.


 

Etiquetes:
Esports