24 d'abril de 2024

Xevi Vilaregut presenta l'exposició "Voltar i disfrutar"

S'exposen 35 imatges dels viatges del fotògraf a diferents països del món

Berta Fontserè 30 de juliol de 2019 a les 11:11
L'exposició es pot visitar a Can Puget fins el 25 d'agost | elter.net

Demà es presenta l’exposició de Xevi Vilaregut protagonitzada per fotografies que l’han ajudat a créixer com a fotògraf. Totes les imatges exposades han estat realitzades durant viatges que ha fet durant els últims 25 anys a diferents països d’arreu del món com ara Portugal, Egipte, Estats Units, Marroc, Cuba o Escòcia.


L’autor explica que ha agafat com a fil conductor de l’exposició el seu aprenentatge professional i personal. Les imatges que es poden veure a “Voltar i disfrutar” li han permès aprendre alguna cosa en l’ofici de fotògraf. Creu que l’han ajudat a créixer en aquesta professió i l’han fet arribar a on és avui en dia.


Tot i que fa gairebé 30 anys que es dedica a la fotografia, Vilaregut sempre ha intentat aprendre nous coneixements sobre l’ofici. A part d’exposicions, el manlleuenc també realitza cursos per diferents nivells i tallers per aprendre sobre fotografia.


La presentació de l’exposició es farà demà a les 20.15 h a Can Puget i anirà acompanyada per un recital de glosa. L’autor estarà acompanyat per altres fotògrafs i comentaran amb el públic les imatges.


“Voltar i disfrutar” ja es pot visitar i seguirà oberta al públic gratuïtament durant tota la Festa Major i fins el 25 d’agost, de dijous a diumenge de 18 h a 20 h.

Etiquetes:
Cultura