26 d'abril de 2024

Els secrets de les noves tecnologies es condensen en deu cursos per a adults al Bisaura

es activitats les organitza el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i les subvenciona íntegrament la Generalitat

El Ter 26 de gener de 2009 a les 14:43
Els cursos estan orientats vers l'oci de joves i adults
Aquesta setmana s’obren les inscripcions per als cursos d’alfabetització digital que es faran als cinc municipis del Bisaura. Els tallers s’impartiran entre febrer i juny i estan adreçats a població adulta.

Entre d’altres, es podrà aprendre a fer anar càmeres de fotos i de vídeo digitals, a gestionar música en format mp3, a buscar informació a internet o bé a crear espais propis a la xarxa. Montse Vilalta, tècnica del servei territorial del Bisaura, explica que s’ha volgut que els cursos fossin eminentment pràctics.

Les activitats les organitza el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura però les subvenciona íntegrament la Generalitat. Hi ha fins a 10 cursos, amb la particularitat d’estar orientats de cara a l’oci i no a la feina. Segons Vilalta, es tracta de perdre la por a les noves tecnologies i poder-ne gaudir.

Els horaris dels cursos són de 6 a 8 de la tarda o de 8 a 10 del vespre, depenent de la població. Es faran o bé als mateixos ajuntaments, com és el cas de Sora, a les escoles, com a Montesquiu, Vidrà i Santa Maria. A Sant Quirze, la ubicació és la casa de cultura. El professorat és de l’empresa manlleuenca Informa-TIC. Aquests cursos són fruit de les necessitats formatives per adults del Bisaura recollides ara fa dos anys en l’estudi ‘L’educació permanent al Bisaura’.
Etiquetes: