L'AEC Manlleu guanya el primer partit de pretemporada

Raul Campayo va marcar l'únic gol del partit

elter.net 8 d'agost de 2019 a les 11:49
El pròxim partit de l'AEC Manlleu serà el 15 d'agost al Municipal | elter.net

El primer equip de l'AEC Manlleu va guanyar ahir per 1 a 0 al camp Municipal el primer partit de la pretemporada contra el CEF Bosc de Tosca. Amb un partit de poques ocasions a la primera part, Raul Campayo va marcar l’únic gol al minut 75.

Manel Sala es va iniciar com entrenador del primer equip del Manlleu amb aquest amistós, disputat ahir a les 20:00 h del vespre al Municipal. Sala va fer alguns canvis a la mitja part, traient de la banqueta Campayo i Abde, que van ser els protagonistes del gol que els va fer guanyar el partit. Tot i que la lliga no començarà fins a principis de setembre, contra el filial CE Girona, el primer equip va començar la pretemporada amb bon peu.

Des del club han anunciat que els socis ja poden renovar el carnet per la nova temporada i han iniciat una campanya a les xarxes socials per captar nous seguidors. El pròxim partit de l’AEC Manlleu serà el Trofeu Ajuntament de Manlleu de Festa Major, que es disputarà contra el CE Manresa, un equip de 3ra divisió.  El partit es jugarà  el dijous dia 15 d’agost a les 19:00 h i servirà per presentar de la plantilla.