25 d'abril de 2024

La Biblioteca tindrà dos Clubs de lectura nous

Un estarà dedicat a diferents gèneres narratius i l'altre a clàssics moderns i contemporanis

elter.net 9 d'agost de 2019 a les 10:48
El Club de lectura "Una mica de tot" es mantindrà com fins ara | elter.net

El Club de lectura de la Biblioteca de Manlleu es reuneix cada mes des fa catorze anys. A partir del setembre, es canviarà el format d’aquests grups i se’n crearan dos de nous: un dedicat a diferents gèneres narratius i l’altre centrat en clàssics. Tots els clubs serviran per comentar les impressions que suggereixen obres escollides prèviament.


Un dels nous Clubs de lectura anirà de la mà de membres de l’Escriba, un portal digital dedicat a la literatura, al cinema, al teatre i les series. Aida Montoya, Irene Solanich i David Muñoz proposaran als integrants d’aquest club diferents gèneres de la narrativa i es començarà, el darrer trimestre de 2019, amb novel·la policíaca.


L’altra novetat serà el club de lectura De clàssics, que conduirà la filòloga Teresa Sanglas i que recorrerà els principals clàssics moderns i contemporanis com ara Pla, Rodoreda o Segarra. La majoria de lectures seran conegudes però el club serà una oportunitat per ampliar la perspectiva literària de les persones que els apassiona la literatura catalana i universals.


El Club Una mica de tot, l’únic que existia fins ara, es mantindrà a càrrec d’Anna Piella i amb el mateix format. En aquest espai es llegeixen habitualment novel·les però també s’inclouen altres estils com reculls de contes, teatre i poesia. Els textos, aptes per tothom, tenen temàtiques diverses i l’objectiu de descobrir nous autors. Tots els clubs de lectura es reuniran mensualment a partir de setembre i son gratuïts amb prèvia inscripció a la Biblioteca.

Etiquetes:
Cultura