25 d'abril de 2024

Comença la Festa Major de Manlleu

La cercavila de gegants i capgrossos i el pregó de Llucià Ferrer encetaran una setmana plena d'activitats

Raimon Roma 12 d'agost de 2019 a les 12:07
Els gegants seran protagonistes el primer dia de la Festa Major | elter.net

Aquest dilluns, 12 d’agost, comença una nova edició de la Festa Major de Manlleu, que s’allargarà fins al pròxim divendres amb una setmana plena d’activitats per a tots els públics i tots els gustos.


Es tracta d’una de les setmanes, si no la que més, més intenses i viscudes per part de tots els manlleuencs i manlleuenques. Fins aquest pròxim divendres estan programades tot un seguit d’activitats que s’allargaran durant gairebé tot el dia i que faran les delícies dels ciutadans, que viuran dimecres, a la Festa del Serpent, el punt culminant de les festes.


El primer acte que entra en el programa de la Festa Major 2019 és la cercavila de gegants i capgrossos, que començarà avui a les 18h amb un recorregut que s’iniciarà davant l’Hospital Sant Jaume i finalitzarà a la plaça Fra Bernadí. El grup “Xaranga Damm-er” acompanyarà la cercavila dels geganters. Més tard, a partir de les 20.30h, als jardins de Can Puget, el periodista i comunicador Llucià Ferrer farà el pregó de la Festa Major, en un acte que serà interpretat també en llengua de signes i que, en cas de pluja, es farà a l’Església de Santa Maria.


Aquestes són les activitats programades per aquest dilluns i dimarts serà el torn, a les 18h, de l’espectacle infantil “La Tresca i la Verdesca”, a la zona de l’Embarcador. A les 19h, també a l’Embarcador, Havaneres amb el grup “Barc de Mitjana” i a les 21h, concert-espectacle a càrrec de la Companyia Loropardos i el combo Mestre Molero als Jardins de Can Puget.

Etiquetes:
Societat