25 d'abril de 2024

Quatre jugadors del CP Manlleu jugaran l'Europeu Sub 17 a Portugal

Oriol Codony, Roger Codinach, Pol Auguet i Biel Autet jugaran amb la selecció espanyola aquest campionat

Raimon Roma 12 d'agost de 2019 a les 14:24
Els quatre jugadors del CP Manlleu que aniran amb la selecció | JM Costa

De l’1 al 7 de setembre es disputarà a Torres Vedras, Portugal, l’Europeu Sub 17 d’hoquei patins i el CP Manlleu, amb quatre jugadors, torna a ser l’equip que més integrants aporta a la selecció espanyola.


No és nou que el club manlleuenc aporti jugadors a les convocatòries del combinat nacional i això és un gran mèrit pels convocats, però sobretot per l’entitat manlleuenca, que evidencia la gran feina feta els últims anys i la manera de treballar i viure l’hoquei patins que tenen. Aquesta vegada, Oriol Codony, Roger Codinach, Biel Autet i Pol Auguet són els seleccionats per jugar el campionat d’Europa Sub 17.


Els de Manlleu representaran la selecció espanyola a Portugal la primera setmana de setembre amb l’objectiu de revalidar el títol aconseguit en la passada edició. El primer partit d’Espanya serà el dia 1 de setembre contra Anglaterra i la resta de rivals a la fase de grups seran Itàlia, Andorra i Israel. L’amfitriona Portugal, que jugarà a l’altre grup de la competició, serà el rival a batre per la selecció espanyola i els quatre representants del CP Manlleu.

Etiquetes:
Esports