24 d'abril de 2024

Nova promoció a Manlleu de persones formades en Atenció Sociosanitària

A finals d'any s'iniciarà una nova formació per obtenir la titulació oficial que permet treballar en aquest àmbit

elter.net 16 d'agost de 2019 a les 10:37
El curs va finalitzar amb èxit | elter.net

Ha finalitzat una nova promoció de persones formades en Atenció Sociosanitària a Manlleu, gràcies al curs que s’ha ofert des de l’OPE en el marc del Centre de Formació en Serveis a la Comunitat i que permet obtenir la titulació oficial de Certificat de Professionalitat.


Aquesta formació va iniciar-se a principis d’any. Després de rebre la formació teoricopràctica a les aules de l’INS Antoni Pous i Argila, les participants han pogut posar en pràctica els coneixements adquirits a través d’estades a residències i centres assistencials de Manlleu i de la resta de la comarca. Aquesta formació ha permès a 13 dones obtenir la titulació oficial, un requisit per poder treballar en diverses ocupacions com auxiliars d’ajuda a domicili, assistentes i cuidadores de persones grans o amb discapacitat, cuidadores de persones dependents en institucions o gerocultores.


Part d’aquestes alumnes ja han estat contractades després d’acabar la formació. O bé a la mateixa empresa on han fet les pràctiques laborals o bé en d’altres centres del territori. Des de l’OPE s’ha valorat positivament l’encaix entre formació i demanda que ofereix aquest curs i es confia que en els propers mesos, totes les alumnes puguin trobar una feina dins d’aquest sector professional. A finals d’any s’oferirà la inscripció a un nou curs i les persones interessades en formar-se i obtenir la titulació en aquest àmbit ja poden fer la preinscripció a través de l’apartat de formació del web manlleu.cat.

Etiquetes:
Societat