25 d'abril de 2024

El Trofeu Vila de Manlleu es queda al Municipal (1-0)

El primer equip de l'AEC Manlleu supera el Manresa gràcies un solitari gol de Jhon Moreno

Raimon Roma 16 d'agost de 2019 a les 12:08
Els jugadors van ser presentats davant l'afició | AEC Manlleu

Amb baixes i diverses absències per lesió, el primer equip de l’AEC Manlleu va aconseguir, aquest dijous a la tarda, aixecar el Trofeu Vila de Manlleu després de superar el Manresa, equip de Tercera Divisió, gràcies un gol del davanter colombià Jhon Moreno a la segona meitat.


En un duel marcat per la intensa pluja que va caure a la segona meitat, l’equip entrenat per Manel Sala va fer un partit molt seriós i força complet que els permet seguir agafant ritme de competició i confiança a menys d’un mes de començar la lliga. Això que aquest dijous l’equip, que es va presentar oficialment davant la seva afició, comptava amb nombroses baixes pel que els tècnics van haver de cridar i fer jugar els jugadors del filial Oualid, Alexis –que va acabar lesionat- i Nil Puntí i el juvenil Aitor Cárdenas, que va jugar gairebé tot el partit.


El conjunt del Bages va dominar els primers 45 minuts, encara que només va registrar una clara ocasió de gol. El Manlleu, per la seva part, amb prou feines va arribar a la porteria visitant, però va mantenir un bon ordre tàctic per desactivar el perill d’un Manresa que es prepara per jugar aquesta temporada a Tercera. A la represa, els manlleuencs van fer un pas endavant i, enmig del diluvi que queia sobre el Municipal, ell davanter Jhon va marcar l’únic gol del partit al minut 58 després d’aprofitar una centrada de Martí Soler.


Des d’aleshores i fins al final del matx, el Manlleu va defensar molt bé els intents manresans per aconseguir aixecar el Trofeu Vila de Manlleu. El pròxim amistós de l’equip dirigit per Manel Sala serà el dissabte 24 d’agost quan es desplaçaran al camp de l’Atlètic Sant Just, equip també de Primera Catalana.

Etiquetes:
Esports