25 d'abril de 2024

El Palautordera serà el primer rival de l'AEC Manlleu en el seu segon any a Preferent

El conjunt entrenat per Jordi Devesa aspira a millorar els excel·lents resultats de la passada temporada

Raimon Roma 19 d'agost de 2019 a les 10:29
Les manlleuenques començaran la lliga a domicili | Raimon Roma

La setmana passada es va conèixer el calendari de la categoria Preferent femení, on per segona temporada consecutiva l’equip sènior de l’AEC Manlleu hi competirà.


El curs passat, en el debut històric de l’equip a la categoria, les de Jordi Devesa van tenir un paper molt destacat i van quedar a la part alta de la classificació, plantant cara a tots els rivals de Preferent. Enguany, amb una mica més d’experiència i amb un bloc de jugadores continuista, les manlleuenques buscaran millorar els resultats per aspirar a tornar a quedar a la zona noble de la classificació.


El primer obstacle pel Manlleu serà el Palautordera, el 22 de setembre, en el primer partit de lliga. Aquest duel les manlleuenques el jugaran a domicili i a la segona jornada, el debut a casa el faran contra el Verdú-Vall del Corb, nouvingut a la categoria. L’últim partit de lliga, que es disputarà el 16 de maig del 2020, enfrontarà l’AEM de Lleida contra el Manlleu. Aquest dilluns 19 d’agost l’equip dirigit per Jordi Devesa realitzarà el primer entrenament de pretemporada al Municipal d’Esports.

Etiquetes:
Esports