24 d'abril de 2024

L'Associació Teatre Centre obre les inscripcions per als tallers de teatre

Ofereixen cursos per quatre rangs d'edat diferents i la data límit per fer la inscripció és el 18 de setembre

elter.net 19 d'agost de 2019 a les 12:48
Els tallers es faran a l'Espai Rusiñol | elter.net

Un curs més, des de l’Associació Teatre Centre han obert el període d’inscripcions als tallers de teatre que començaran el pròxim mes de setembre a l’Espai Rusiñol.


L’entitat ofereix quatre grups diferents en funció de l’edat dels participants. Qui ho desitgi es pot apuntar al taller de teatre per a nens i nenes d’entre 6 i 9 anys; al taller per a infants d’entre 10 i 12 anys; al destinat al sector juvenil, per a joves que cursen des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat i, finalment, al taller de teatre per adults. Tots aquests cursos estaran dirigits i realitzats pels professionals del sector Irene Gutiérrez, Xevi Font i Laia Monforte i el preu de la inscripció en tots ells és de 120 euros els socis de l’Associació Teatre Centre i 140 euros per qui no sigui soci.


Els grups estan oberts fins a un màxim de 15 alumnes i l’últim dia per formalitzar la inscripció és el 18 de setembre. L’objectiu d’aquests tallers de teatre és fer participar en els joves actors i actrius de tot el procés d’una representació teatral per arribar a una actuació final oberta al públic. Per formalitzar la inscripció cal fer-ho a través de la pàgina web teatrecentre.cat.

Etiquetes:
Cultura