27 d'abril de 2024

El 2 de setembre s'inicia el període d'inscripció pels cursos de natació

Els cursos infantils començaran el 23 de setembre a la Piscina Municipal de Manlleu

elter.net 20 d'agost de 2019 a les 10:03
La data límit per fer les inscripcions és el 16 de setembre | elter.net

Des de la Piscina Municipal de Manlleu s’ofereix, un any més, cursos de natació i activitats aquàtiques per a totes les edats i nivells. Aquesta àmplia oferta fa que el servei s’adapti a pràcticament qualsevol necessitat d’horari o de nivell i exigència física.


Actualment s’ofereixen cursos, que segueixen la periodicitat del calendari escolar, tant per a adults com per a nens i nenes. Els cursos infantils s’estructuren segons el curs escolar 2019-20, i es planificaran amb uns objectius a assolir per cada nivell. Els cursos i activitats per a adults tenen una oferta més variada segons les necessitats i preferències dels diferents col·lectius. En les inscripcions d’aquest pròxim curs, amb l’objectiu de millorar les inscripcions presencials dels cursos infantils, reduir les cues i seguir mantenint la individualització per a cada usuari, es marcaran dies concrets d’inscripció segons el curs escolar dels infants. També es prioritzaran les d’aquells usuaris empadronats a Manlleu o que siguin abonats a la Piscina Municipal. 


Del 2 al 15 de setembre s’obrirà el període d’inscripció pels cursets d’adults. En aquest marge de dies també es podran apuntar els nadons i els infants que cursaran P1, P2, P3 i P4 (dies 2, 3 i 4 de setembre), els de P5 i 1r (5 i 6 de setembre), 4t i 5è (12 de setembre) i, finalment, alumnes de 6è, 1r i 2n d’ESO i joves fins a 17 anys (13 de setembre). Aquestes dates d’inscripcions van dirigides a persones empadronades a Manlleu i pels forasters, el període per apuntar-se començarà el 16 de setembre.

Etiquetes:
Esports